lauantai 10. syyskuuta 2016

Mkäs täällä ollessa

Terveiset täältä Espanjan aurinkorannalta Fuengirolan Los Bolichetsesta!

Eilen lensimme aikasella lennolla Malagaan, ja sieltä junalla tänne Los Bolicheen. Majapaikkaan saapuessamme meille kerrottiin, että emme saa vielä avaimia joten odottakaa. Kävimme kiertelemässä lähialuetta ja sen kauppoja. Kun tulimme takaisin saimme viedä tavarat asuntoon ja lähdimme syömään. Söimme paikallisessa pizzeriassa... Kiertelimme vielä hetken ja tulimme asunnollemme. Nyt se oli siivottu ja pääsimme asettumaan. Pizzeriassa ja muissakin paikoissa saimme hyvää palvelua, suomeksi, espanjaksi ja englanniksi.

Tytöt Essi ja Kata, lähtivät vielä illalla käymään ruokakaupassa. Minä jäim talovahdiksi ja iltahommiin. Ensimmäinen päivä meni lähinnä matkustellessa, majoittuessa ja ihmetellessä maailman menoa täällä päin. Illalla olin melko väsynyt, en osannut nukkua koneessa.

Tämä on tällainen fiilistelypostaus, mutta palaaan käytännön asioihin vielä myöhemmin, kun tämä elämä tästä asettuu. Fiilis on edelleen hieman väsynyt, ahdistunutkin... Uuden edessä tuntuu että pitää olla aina hieman hämmentynyt.





2 kommenttia:

  1. 12.9.16

    Terveisiä JKL:stä ja oikein mukaa työssä oppimisen aikaa sinulle ja toisille tytöille myös ! Nauti kaikesta uudesta ja ihmeellisestäkin ! Unohda ahdistus ja ota auringon säteitä itseesi ; iholle ja mieleesi ! t: Tiina S.

    VastaaPoista