torstai 27. lokakuuta 2016

Feria!

Heippa!  Feriasta on vierähtänyt tovi, joten aika kertoa mitä täällä tapahtui. Feria oli siis paikallinen juhla, jota vietetään fuengirolan suojelupyhimyksen kunniaksi. Pyhimys Virgen del Rosario Coronada oli selkeästi ensimmäisen juhlapäivän päähenkilö. Pyhimys kuljetettiin Mijas costalla sijaitsevaan puistoon, jossa oli tanssia ja laulua ja mahdollisuus paikallisten herkkujen syöntiin. Pyhimyksn kunniaksi pidettiin myös messu. Itse en ensimmäisenä päivänä päässyt osallistumaan, mutta luin päivän kulusta lehdestä. 

  






Itse feriat olivat Fuengirolan feria-alueella, jossa itsekkin pistäydyin pariin otteeseen. Feria-alueella oli paljon ihmisiä nauttimassa ruuasta, tanssista ja huvipuistolaitteista. Ihmiset olivat tulleet pitämään hauskaa koko perheenkin voimin. Paljon eri ikäisiä ihmsiä, lapsista isovanhempiin. Monet naiset olivat pukeutuneet upeaan flamenco-asuun, jossa helma on erittäin runsas ja muuten puku on hyvin istuva ja vartalonmyötäinen. Päivisin oli mahdollista päästä hevosajelulle hienoissa vaunuissa ja näki siellä ihan hevosilla ratsastavia hienosti pukeutuneita ratsastajiakin. 




Värikkäitä pukuja



Itse kävin kahdessa laitteessa, joita voisi verrata linnanmäen mustekala-laitteeseen. Ruokapaikkoihin oli pitkät jonot ja kielimuurin huomasi. He eivät ymmärtäneet englantia ja me emme osanneet espanjaa. Mutta saatiin ruokaa, puoli tuntia niin tilaus oli tehty. Päivällä oli hiljaisempaa, ja alue heräsikin eloon vasta iltaisella...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti